تبلیغات
پرورش قارچ | آموزش تولید قارچ صدفی ، دکمه ای ، طلایی - نکاتی در مورد کشت و پرورش قارچ دکمه ای

این آموزش توسط بسیاری از افراد موفق در زمینه پرورش قارچ استفاده شده

این مجموعه برای شروع یک کسب وکار پرسود بسیار موفق بوده است

بهترین مجموعه برای کسب و کار زود بازده از ابتدا تا انتهای پرورش قارچ و کسانی که به فکر کسب درآمد و موفقیت در این کار پرسود هستند100 درصد توصیه میشود.

خرید آموزش پرورش قارچ

توجه کنید: این محصول دارای گارانتی بدون قید و شرط فروشگاه با ضمانت بازگشت پول و یا تعویض میباشدپس با اطمینان خرید کنید

این محصول به صورت اورجینال از فروشگاه ارائه میشود و شماره مجوز در توضیحات درج گردیده

خرید پستی

در ۳ DVD فقط 16500 تومان! شماره مجوز: ۱۱-۳۴۵۷۶۲۳

با خرید این مجموعه استثنایی به صورت اصولی و بدون شکست کار خود را انجام دهید
نکاتی در مورد کشت و پرورش قارچ دکمه ای
بعد از هربار برداشت بایستی سطح بستر آبیاری گردد آبیاری به وسیله نازلهایی صورت میگیرد که آب را به صورت پودری می پاشند مقدار ابیاری هم بستگی به رطوبت خاک دارد
بعد از آبیاری باید شدت تهویه و هوادهی بیشتر شود تا قطرات آب روی سطح پین ها و قارچها خشک شود
اگر میوه قارچ آب آزاد زیادی جذب كند بافت قارچ آبكی شده و به اصطلاح قارچ لیچ می شود. این آب آزاد اضافی به طعم و بافت قارچ آسیب می زند و میوه قارچ مستعد برای حمله میكروارگانیسم های مهاجم می گردد و زمان نگهداری قارچ كاهش می یابد. در ضمن به دلیل ظهور آلودگی های میكروبی در سطح كلاهك قارچ لكه های قهوه ای پدید می آید
در زمستان به دلیل سرد بودن هوای محیط بیرون سالن كشـت قارچ
دفعات و میزان تهویه كاهش می یابد به همین دلیل باید از تعداد دفعات آبیاری كاسته شود. - آبیاری بیش از اندازه، دمای بالا و تهویه كم باعث پلاسیدگی قارچ و چروكیده شدن بافت میوه های قارچ می گردد
در صورتیكه آب در داخل بستر كشت قارچ بیش از حد مجاز باشد، در این حالت به دلیل رطوبت بالای بستر كشت قارچ اكسیژن بستر كشت كاهش یافته و ریسه های قارچ ضعیف می شوند و میزان باروری آنها كـاهش می یابد. در ضمن ژیل های قـارچ پهن شده و میوه ها بافت نازكی پیدا می كنند
برای پی بردن به اینكه آیا آبیاری بیش از حد بوده یا نه كافی است میوه قارچ را بین دو انگشت دست فشرد. در صورتیكه آب اضافی از آن چكید، آبیاری قارچ بیش از اندازه بوده است
به ادامه مطالب بروید

در صورتیكه میوه ها ی قارچ  پلاسیده باشند ولی در صورت فشردن آبی از آنها نچكد، در این صورت پلاسیدگی ناشی از دمای بالای سالن كشت قارچ  است
در حالتی كه قارچ ها پلاسیده باشند و ساقه های قارچ ها بیش از اندازه بلند شده باشند، در این صورت پلاسیدگی به دلیل عدم تهویه مناسب و افزایش غلظت Co2 در سالن كشت قارچ می باشد
اگر رطوبت بستر كشت قارچ سالن كمتر از حد مجاز باشد نیز علاوه بر خطر خشكی بستر، اغلب ریسه های قارچ غیربارور شده و میوه های قارچ كوچك می مانند، در حالیكه لبه های كلاهك باز شده و اسپور زیادی تولید می كنند. همچنین شک بودن سطح بستر باعث زرد شدن پین ها و عدم رشد آنها میشود
تهویه اتاق كشت قارچ  یكی از مهمترین عواملی است كه كیفیت و میزان محصول قارچ را تضمین می كند. میزان تهویه سالن 3-1 بار كل هوای سالن در هر ساعت است كه بسته به میزان باردهی سالن قارچ مشخص می گردد
در فصول سرد دقت شود تهویه در میان روز و به تعداد دفعات كمتری انجام شود تا دمای سالن قارچ افت زیادی پیدا نكند
افزایش دما باعث بلند شدن بیش از اندازه ساقه های قارچ می شود و همچنین به دلیل بالا بودن شدت تنفس قارچ ، Co2 بیشتری در محیط تولید و انباشته می شود
- بعد از برداشت میوه قارچ حتما" باید بقایای میوه قارچ را از روی بستر كشت جدا نمود
برای كنترل آفات بیماری ها ی قارچ سم پاشی فضای سالن بعد از چیـن اول و قبل از ظهور سرسنجاقی های قارچ  چین دوم(به اضطلاح بعد از فلش اول که ۷روز طول میکشد) باید انجام شود و از سموم با دوره ماندگاری كم باید استفاده كرد. در ضمن حدالامكان سم پاشی روی بستر كشت قارچ  و میوه ها ی قارچ نباید انجام شود
نکته: چنانچه آلودگی در سطح بستر مشاهده نکردید(مثل کپک سبز زیتونی) نیازی به سمپاشی نیست.چنانچه از کمپوست استاندارد و خاک پوششی پاستوریزه استفاده نمایید و شرایط بهداشتی را در سالن رعایت کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
در روزهای برداشت محصول رطوبت سالن كشت قارچ باید در حدود 85-95% باشد. و چند ساعت قبل برداشت اگر رطوبت سالن به حد 85-80% كاهش یابد، در این حالت كیفیت محصول قارچ  به میزان قابل توجهی تضمین شده و زمان نگهداری محصول قارچ افزایش می یابد



طبقه بندی: آموزش پرورش قارچ دکمه ای،