تبلیغات
پرورش قارچ | آموزش تولید قارچ صدفی ، دکمه ای ، طلایی - آموزش کشت و پرورش قارچ در خانه (قسمت چهارم)

این آموزش توسط بسیاری از افراد موفق در زمینه پرورش قارچ استفاده شده

این مجموعه برای شروع یک کسب وکار پرسود بسیار موفق بوده است

بهترین مجموعه برای کسب و کار زود بازده از ابتدا تا انتهای پرورش قارچ و کسانی که به فکر کسب درآمد و موفقیت در این کار پرسود هستند100 درصد توصیه میشود.

خرید آموزش پرورش قارچ

توجه کنید: این محصول دارای گارانتی بدون قید و شرط فروشگاه با ضمانت بازگشت پول و یا تعویض میباشدپس با اطمینان خرید کنید

این محصول به صورت اورجینال از فروشگاه ارائه میشود و شماره مجوز در توضیحات درج گردیده

خرید پستی

در ۳ DVD فقط 16500 تومان! شماره مجوز: ۱۱-۳۴۵۷۶۲۳

با خرید این مجموعه استثنایی به صورت اصولی و بدون شکست کار خود را انجام دهید
آموزش کشت و پرورش قارچ در خانه (قسمت چهارم)
کمپوست ها را خریداری کنید
پیش از ورود کمپوستها به سالن دمای سالن را به 25 درجه برسانید اگر در فصل گرما هستید که باید کولر را روشن کنید تا دما را به حد مناسب برسانید و اگر در فصل سرما هستید وسایل گرمایی که احتمالا بخاری است را تا رسیدن دما به 25 درجه روشن نگاه دارید
دقت کنید که پس از ورود کمپوستها به اتاق آنها را به روی هم قرار ندهید
فورا به داخل سالن ببرید و به روی قفسه ها بچینید
نیازی ندارید که در سالن رطوبت ایجاد کنید . تا 12 روز دما را کنترل کنید کافیست.
پس از چیدن کمپوستها با کوبیدن آنها ، سطح کموست را صاف کنید
دماسنج های میله ای را به داخل کمپوستها فرو کنید و دمای مغز انرا در کنترل داشته باشید
به ادامه مطالب بروید



 فعالیت کمپوست ها را زمانی متوجه میشوید که رنگ کمپوستها ها از سیاه به قهوه ای سوخته تبدیل شود
 رنگی شبیه به متالیک بر روی کاه و کلش ها ظاهر میشود
 معمولا در منزل برای کنترل دما از فن های 15  سانتی استفاده میکنند و از لوله های هود که به آنها متصل میشوند . انتهای لوله هود را در بالاترین نطقه قفسه ها جایی که باد به کمپوستها برخورد نکند قرار میدهیم تا دما را به صورت یکنواخت در سالن پرورش قارچ خانگی شما پخش کند

خوب نکته ای که پیش از خاکدهی در اولین روز از ورورد کمپوستها باید انجام میشد و در جلسه گذشته تذکر آن فراموش شد ، کوبیدن کمپوستها پس از ورورد به سالن است.

پس از ورورد کمپوستها به سالن آنها را با دست میکوبیم تا برجستگی های زمان حمل و نقل آنها یکدست شود .
اینکار به این دلیل انجام میشود که در زمان خاکدهی خاک به صورت یکنواخت و یکسطح بر رویکمپوست پخش شود

حالا موقع کندن کیسه های کمپوستها است . کیسه ها ی کمپوستهای وسط را تا جایی که دیده نشود جدا میکنیم . اما یک لبه برای کمپوستهای کناری در نظر میگیریم ، این لبه باید به شکلی باشد که وقتی آنرا بلند میکنیم تا 4 سانت از سطح کمپوست بالا بیاید، تا پس از خاکدهی که باید 4 سانت از روی کمپوست را بگیرد ، خاک بوسیله این نایلون حفظ شود

خوب حالا میتوانیم خاکدهی را آغاز کنیم
در پرورش قارچ دکمه ای در منزل نیازی به افزودن مواد خاصی به خاک نیست .

خاک را پس از اماده سازی کمپوست وبریدن پلاستکها طبق توضیحات بر روی کمپوست پهن میکنیم و همزمان بوسیله انگشتان ارتفاع آنرا بررسی کرده تا بین 3 تا 4 سانتی متر از روی کمپوست را اشغال کند

باید توجه داشت که نحوه برش دادن پلاستیک ها حاوی کمپوست که در بالا توضیح داده شد برای خاکدهی یکپارچه است که پلاستیک کمپوستهای وسط را کاملا جدا میکردیم . اگر مایل بودید خاکدهی را برای هر کمپوست جداگانه انجام دهید ، برای تمامی کمپوستها مثل کمپوستهای لبه قفسه ها عمل میکنیم. یعنی از 4 طرف هر کمپوست 4 سانت نایلون ها را کمتر می بریم

 
پس از اتمام خاکدهی موقع آبیاری کمپوستها است
باید آبدهی سنگین انجام شود تا حدی که آب به داخل کمپوست نرسد . این را به تجربه به دست خواهید آورد . میتوانید خاک را با انگشت در یک کمپوست بررسی کنید و ببینید با چه میزان آب ،آب به کمپوست رسیده است



طبقه بندی: آموزش پرورش قارچ در منزل،